Muita ohjeita

Let's Encrypt SSL-suojaus
Suojaukset saat päälle Pleskin etusivun Let's Encrypt -kuvakkeesta. Laita ruksi www ja halutessasi myös webmail kohtiin ja klikkaa sitten Install.

Skriptit
Kotihakemiston kansio: /home/käyttäjätunnus/httpdocs
Sendmail: /usr/sbin/sendmail
Cgi-bin: /home/käyttäjätunnus/httpdocs/cgi-bin
Perl: /usr/bin/perl PHP: /usr/bin/php

Statistiikka
Webhotelleihimme sisältyy mm. Awstats -statistiikka. Löydät sen Plesk-hallintaohjelmiston kautta kohdasta Web Statistics. Kirjaudu sisään sivuston tunnuksilla. Statistiikat saat pois päältä kohdasta Pleskin etusivulta kohdasta Hosting Settings ja valitsemalla alaosan pudotusvalikosta Awstats tilalle none.

Palaute- yms. lomakkeet
Palvelimillamme ei ole valmiita lomakeskriptejä, sillä useimmat ns. FormMail -kloonit ovat hyvin alttiita tietomurroille. Internetistä löytyy paljon ohjeita lomakkeiden tekoon esim. PHP:n avulla.

Palvelintilan siivous ja optimointi -
Aina ajankohtaista!
Levytilan jakautumisen näet Pleskin etusivun oikeasta laidasta tai ylävalikon kohdasta Statistics. Tarkemman jakautumisen näet palkin kohdasta View More Statistics.

Myös sähköpostilaatikoiden vanhat viestit ja kotisivuston käyttämättömät pluginit, tiedostot yms. kannattaa poistaa. Kannattaa huomioida erityisesti että IMAP-protokollaa käytettäessä kaikki sähköpostit sijaitsevat palvelimella, ml. mm. Roskakori ja Lähetetyt. Vanhat viestit kannattaa arkistoida vähintään vuosittain omalle koneelle paikallisiin kansioihin. Sähköpostin toiminta nopeutuu kun synkronoituvaa tietoa oman koneen ja palvelimen välillä on vähemmän.
-

ASIAKASPALVELU
-

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostina. Saat nopeasti vastauksen. Sähköposteista meille jää selkeä arkisto, mistä eri henkilöiden on helppo palauttaa asioita mieleen. Lisäksi pystymme priorisoimaan sähköpostien käsittelyjärjestyksen. Säilytäthän koko viestiketjun vastatessasi.
Puhelin: +358 40 5959563
Aktiiviset puhelinpäivystysajat arkisin
klo 9-10, 12-16 ja 20-21. Muina aikoina tilanteen mukaan. Voit lähettää meille viestejä myös Signal -pikaviestipalvelulla.
 
Follow us in TwitterSeuraa meitä Twitterissä
Tiedotamme tärkeistä päivityksistä sähköpostitse, etusivullamme sekä Twitterissä.
 
POSTIOSOITE
Webbinen.net
Soikallionkatu 7
21110 NAANTALI

https://www.webbinen.net
Y-tunnus: 1902771-3
Copyright © 2022 Webbinen.net